Ipoteză portocalie: Mihai Gâdea, candidat la Președinție. "Niște mizerii"

Presa portocalie vehiculează o informație halucinantă: Mihai Gâdea, director Antena 3 și realizator Sinteza Zilei, vrea să candideze la Președinție. Ipoteza a fost lansată încă din urmă cu un an. Duminică, a fost întărită de mai multe foi care ar fi circulat printre oamenii ce s-au plimbat pentru libertate, la zidurile Palatului Cotroceni. 

În noiembrie 2013, Sebastian Lăzăroiu vedea candidatura lui Mihai Gâdea ca pe o posibilitate, "cât să încurce lucrurile", într-un interviu pentru Evenimentul Zilei. În ultimul timp, este din ce în ce mai invocată în presa portocalie, apogeul cunoscându-l duminică, când s-a lansat ideea că realizatorul Mihai Gâdea ar fi strâns semnături de la cei 4.000 de oameni care s-au plimbat pe lângă Palatul Cotroceni. 

(w670)

"Au apărut astăzi nişte tabele de strâns semnături pentru faptul că eu aş candida la prezidenţiale, fiind o diversiune, în mod evident", a afirmat Mihai Gâdea, arătând cu degetul spre cei care au încercat să compromită astfel plimbarea care a avut loc în sprijinul postului de televiziune Antena 3.

"Pentru băsişti e foarte greu să înţeleagă că poţi să faci anumite gesturi şi lucruri din afecţiune", a mai Mihai Gâdea, care a conchis: "Sunt nişte mizerii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel