Ionel Arsene, pe șantierele de investiții din Neamț: "Fapte, nu vorbe!"

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Am verificat lucrările de pe strada Izvoare din Piatra-Neamț, rută prinsă în proiectul de realizare a Axei rutiere strategie 3, care va lega municipiul reședință de județ de limita Bacăului.

"Scopul deplasării mele în zonă a fost să verific stadiul lucrărilor începute în urmă cu circa două săptămâni. Prima etapă în execuția proiectului a fost de frezare a asfaltului deteriorat, iar în prezent se lucrează la pregătirea fundației drumului.

Strada Izvoare din Piatra-Neamț este una dintre cele mai invocate de către participanții la trafic, pentru că ani la rând a fost aproape impracticabilă, din cauza asfaltului distrus. Disconfortul creat șoferilor a fost subiect de discuție pentru autorități, riverani, șoferi, pentru că vrând-nevrând pe acolo se circulă foarte mult și fiind plină de gropi crea mari nemulțumiri tuturor celor care ajungeau în zonă.

Consiliul Județean Neamț a preluat această stradă de la Consiliul Local Piatra-Neamț și printr-un mare proiect european a intrat în reabilitare cu fonduri nerambursabile, în cadrul investiției „Axa rutieră strategică 3: Neamț - Bacău - Reabilitare și modernizare axa de transport Piatra-Neamț - Mărgineni - Făurei - Horia - Ion Creangă - Icușești - limită județul Bacău“.

Valoarea totală a proiectului este de 165,7 milioane de lei, din care 151,54 milioane de lei sunt fonduri europene", a anunțat liderul PSD al CJ Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel