Iohannis: PSD îndrăznește să-l propună pe Corlățean! RESPINS!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis îl respinge pe Titus Corlățean!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu îl va numi pe Titus Corlățean vicepremier, așa cum a cerut PSD, numindu-l „artizanul catastrofei de la alegerile din 2014", iar legat de celelalte trei propuneri de miniștri a spus că va reveni cu altă ocazie.

„Imaginati-vă că PSD nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să îl propună pe domnul Corlățean, artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014”, a spus Klaus Iohannis.

„Mi se pare o alegere total nepotrivită și pot să vă spun acum la cald că propunerea va fi clar respinsă. Corlățean nu va fi ministru la nimic”, a declarat președintele.

Iohannis convoacă partidele

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, tot joi, că a convocat partidele la consultări săptămâna viitoare, pentru a decide cum se va pune în practică rezultatul de la referendumul din 26 mai. „Sunt foarte bucuros să anunţ că 6,5 milioane de români au răspuns cu 'Da' la cele două întrebări. Acum suntem în momentul în care trebuie să decidem cum să punem în practică ceea ce a decis poporul prin referendum. (...) Am decis să convoc partidele parlamentare la consultări pe această temă', a declarat Iohannis. Şeful statului a precizat că partidele au fost convocate la consultări săptămâna viitoare, marţi şi miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel