Iohannis: Cum vor funcționa hotelurile și restaurantele

Președintele Iohannis a vorbit, într-o conferință, despre funcționarea afacerilor cel mai grav afectate de criză.

Președintele Iohannis a vorbit, într-o conferință, despre funcționarea afacerilor cel mai grav afectate de criză.

„Toate aceste detalii vor fi lămurite în cursul săptămânii viitoare, dar nu putem să tratăm zona de servicii turistice, restaurante și așa mai departe toate la pachet. Este, de exemplu, mai ușor să deschidem hotelurile, dar fără restaurante, fiindcă în camera de hotel este ușor să se cazeze o persoană sau o familie și atunci nu există nicio problemă de distanțare, pe hol o să poarte toată lumea măști, dar nu va fi posibil de exemplu să funcționeze de la început restaurantul hotelului pentru că acolo problema de distanțare este un pic mai complicată", a explicat președintele.

„În acest fel, vom găsi soluții graduale pentru a deschide cât se poate de repede, dar în condiții de epidemie și de siguranță, serviciile care se pot redeschide. Eu pot să înțeleg foarte bine și îmi pare rău pentru antreprenorii care au probleme grave în acest sezon, dar, trebuie să recunoaștem, prioritară este sănătatea oamenilor și trebuie să ținem cont tot timpul de această prioritate", a mai spus Iohannis.

„În contrapartidă, se lucrează la pachete de sprijin pentru antreprenorii care vor avea nevoie de sprijin din partea guvernului", a completat președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel