Iohannis, anunț Kovesi. Tudorel Toader: Părerea mea e...

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va face un anunţ luni, la ora 18.00. Cel mai probabil este vorba despre cererea de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

În acest context, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus că va comunica ce va face mai departe, după ce va auzi declarațiile președintelui României.

"Părerea mea este să așteptăm orele 18:00. Probabil, va dura mai multe minute până comunică. (...) Voi comunica pe Facebook ce voi face", a spus Tudorel Toader.

Anunțul Administrației Prezidențiale

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va susţine luni, 16 aprilie a.c., ora 18:00, o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni", a transmis Administrația Prezidențială.

[citeste si]

Preşedintele Klaus Iohannis anunțase, la sfârșitul lunii martie, la Bruxelles, că va anunţa ce decizie va lua în cazul cererii de revocare după sărbătorile de Paşte. "La momentul potrivit voi lua o decizie, dar pot acum să vă spun că această decizie nu va fi luată înainte de sărbători, ci după Paşte. În luarea deciziei, mă voi inspira din toate documentele puse la dispoziție", a spus atunci preşedintele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel