Urmărește emisiunea live


IOAN RUS-CRISTIAN ADOMNIȚEI. Ministrul Transporturilor: "Politicianism de joasă speţă"

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, i-a dat o replică dură unuia dintre liderii Partidului Naţional Liberal, pe tema construcţiei de autrostrăzi.

VEZI ȘI: AVERTISMENT SRI în privința adepților ISIS. Radu Tudor: Evoluțiile au devenit mai dramatice

Ioan Rus spune că i-a explicat "o dată, de o sută de ori" şefului CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, ce se va face în legătură cu autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, iar dacă acesta tot nu a înţeles, nu îi rămâne decât să îi demonstreze "cu evidenţele că nu are dreptate".

"Am discutat cu Cristian Adomniţei zilele trecute, i-am explicat şi dânsului. A fost, vineri, o echipă de la Ministerul Transporturilor la Iaşi, care a explicat exact ce facem, cum facem. Eu cred că afirmaţia lui Adomniţei că e o minciună, că nu se face (autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş - n.r.), este o chestiune ce ţine de un politicianism de joasă speţă şi, până la urmă, va trebui să renunţe şi dânsul la acest lucru, în faţa evidenţelor.

Dacă după ce i-am explicat o dată, de o sută de ori ce facem, că aşa este în regulă, aşa avem şi resurse ca să şi facem ceva, tot nu a înţeles şi tot stă pe astfel de poziţii, atunci nu ne rămâne decât să îi demonstrăm cu evidenţele că nu are dreptate. Dânsul are dreptul să o ţină aşa, în direcţia aceasta, care este, fără îndoială, nefundamentată", a declarat Ioan Rus.

Potrivit acestuia, drumul expres satisface nevoile de infrastructură pe următorii zece ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel