Începe strângerea de semnături pentru Mircea Diaconu. ALDE a făcut anunțul

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Începe strângerea de semnături pentru Mircea Diaconu. Partidul ALDE a făcut anunțul. 

Organizaţia judeţeană ALDE Tulcea va începe, sâmbătă, să strângă semnături pentru susţinerea candidaturii independente la Preşedinţia României a lui Mircea Diaconu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei, Octavian Popa.

"Am primit deja tabelele pentru strângerea de semnături, le-am multiplicat şi le-am transmis în teritoriu, iar de mâine (sâmbătă - n.r.) vom începe să strângem semnături pentru susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la Preşedinţia României", a declarat Popa.

El a spus că, până în prezent, nu a avut întâlniri cu reprezentanţii Pro România pe plan local privind susţinerea lui Diaconu.

"Am discutat cu domnul Diaconu la telefon şi mi-a spus că are în intenţie să ajungă la Tulcea. Fără a da o certitudine, mi-a zis că s-ar putea să ajungă chiar mâine", a afirmat Popa.

Situația actuală a reprezentanțior ALDE

În ceea ce priveşte situaţia actuală a reprezentanţilor ALDE care ocupă funcţii în administraţia judeţeană şi cea a municipiului Tulcea, Octavian Popa a menţionat că nu le va cere demisia colegilor de partid.

"Dacă PSD va acţiona cu ostilitate şi incorect împotriva unor membri ai ALDE, vom analiza şi vom vedea ce decizii vom lua", a susţinut preşedintele ALDE Tulcea.

Potrivit acestuia, conducerile de la opt organizaţii locale din judeţ care la alegerile europarlamentare au obţinut rezultate slabe au fost dizolvate, iar la nivelul municipiului Tulcea care a obţinut 3,88% conducerea a fost preluată de Marius Tudorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel