Incendiu masiv la o gospodărie din județul Galați. Pomierii intervin cu două autospeciale

Pexels
Pexels

O gospodărie din satul Slobozia Conachi a ars în cursul zilei de astăzi, 14 aprilie, pompierii intervenind cu 2 autospeciale și stingând incendiul cu apă. 

Anexa unei gospodării din Galați a luat foc în cursul zilei de astăzi, pe imaginile din mediul online putând fi văzute flăcările care se extind spre casa vecină. Animalele din gospodărie aleargă din calea flăcărilor, iar localnicii încearcă să stingă focul cu un furtun cu apă și găleți. 

Incendiul s-a declanșat la anexele unei gospodării din localitatea Slobozia Conachi. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se propage și la locuință. Au acționat pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenție Pechea cu două autospeciale și serviciile voluntare pentru situații de urgență din localitățile Slobozia Conachi și Cuza Vodă. Au ars anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați. Nu s-au înregistrat victime omenești. La acest moment se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare și stabilirea cauzei declanșării incendiului”, a comunicat Eugen Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Galați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel