Incendiu la un centru de plasament pentru copii din Oradea

Foto arhivă. Sursa: ISU
Foto arhivă. Sursa: ISU

Pompierii militari orădeni au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Centrul de Plasament pentru Copii situat pe strada Feldioarei din municipiul Oradea.

Apelul prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea evenimentului, a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 22.10, moment în care au fost alertate echipajele de stingere ale  Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea, care a intervenit cu o  ambulanță de tip B2.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un balcon închis, situat la etajul 1 al clădirii, interiorul imobilului fiind inundat cu fum. Incendiul a fost localizat și lichidat cu operativitate (în aproximativ 5 minute), echipajele de pompieri împiedicând propagarea acestuia la încăperile imobilului.

Copiii s-au autoevacuat împreună cu personalul

 

Din fericire, nu au existat persoane rănite, cei 10 copii din cadrul Centrului de Plasament și personalul prezent autoevacuându-se din clădire în momentul producerii evenimentului.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, fumatul în locuri nepermise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel