În ce vilă de lux trăia Petrică Cercel, manelistul răpus astăzi de Covid-19

Petrică Cercel / Foto: Captură video Antena Stars
Petrică Cercel / Foto: Captură video Antena Stars

Petrică Cercel, manelistul răpus astăzi de Covid-19, își arătase vila de lux la TV, la începutul anului.

La începutul anului, Petrică Cercel și-a arătat pentru prima dată la TV vila de lux. Acolo, locuiau doar el și soția lui, de aproximativ trei ani. 

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea 'Showbiz Report' de la Antena Stars, Petrică Cercel a mărturisit că 'este o casă pe care am ridicat-o noi.'

'A costat destul cât să fim mulțumiți. Nu mai țin minte. Zici că bagi doi lei, dar ajungi la altă sumă.', a mai spus Petrică Cercel.

La acea vreme, Petrică Cercel și soția lui erau vizitați aproape zilnic de copii și nepoți. 

'Avem trei dormitoare, jos avem livingul, bucătăria, o cameră unde pot să stau cu prietenii mei. Eu împreună cu soția am decorat. N-am chemat pe nimeni special. Sunt mulțumit, mă simt bine.', dezvăluia manelistul pentru sursa citată.

Întrebat care e obiectul cel mai scump, Petrică Cercel a mărturisit că 'o icoană adusă de Ionuț'. 'Ne-a adus noroc, liniște... Eu și acum mă închin, așa simt eu! N-ajung des pe la biserici, dar sufletul meu e deschis.', a adăugat el. 

VIDEOCLIPUL cu vila de lux a lui Petrică Cercel poate fi vizionat AICI.

Petrică Cercel a murit

Petrică Cercel a murit la câteva zile după ce fiul său, Ionuț Cercel, a anunțat că acesta se află intubat la un spital din Capitală. Petrică Cercel fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus și, inițial, a refuzat îngrijirile medicale. 

'Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.', scria atunci Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook. 

Starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar astăzi, 16 septembrie, a murit. 

După vestea morții lui Petrică Cercel, mai mulți maneliști și-au exprimat regretele pe Facebook: 'Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate!', a scris Costel Biju. 

'Dumnezeu să îl ierte pe Petrică Cercel! O mare pierdere a muzicii lăutărești. Condoleanțe familiei!', a transmis și Narcisa Moisa. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: Bilanţ COVID-19, 16 septembrie 2021. Peste 4400 cazuri noi de infectare cu coronavirus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel