Imagini REVOLTĂTOARE. Un deputat a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon în timpul unei ședințe a comisie parlamentare

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un deputat a decis să îmbine utilul cu plăcutul așa că în timpul unei ședințe a comisiei parlamentare a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon, în loc să fie atentă la subiectele discutate.

S-a întâmplat în Republica Moldova, iar personajul principal este deputatul socialist Ala Dolință. Aleasa poporului a mâncat ciorbă și a vorbit la telefon în timpul unei ședințe a comisiei parlamentare, scrie JurnalTv.md.

La ședința Comisiei juridice, numiri și imunități, care s-a desfășurat online, deputatul PSRM Ala Dolință s-a aflat într-o cafenea. Pe parcursul ședinței, aceasta a vorbit la telefon, iar la un moment dat, aceasta a mâncat cu poftă o ciorbă. Imaginile au revoltat o țară întreagă. În schimb, colegii deputatei s-au amuzat. Președintele Comisiei, Vasile Bolea, i-a spus poftă bună colegei de fracțiune, atrăgându-i atenția că mai este puțin timp până se termină ședința. Totuși, femeia nu s-a lăsat intimidată de observația colegului său și și-a continuat prânzul. A deconectat camera abia după ce ceilalți membri ai comisiei au insistat să o facă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel