Imagini de groază la Buzău. "A întrecut orice limită!"-FOTO

Deși DC News a semnalizat că la Buzău există o problemă cu apa de la robinet, oamenii sunt în continuare disperați și spun că sunt batjocoriți în propriile case.

O buzoiancă a postat câteva imagini pe Facebook pentru a demonstra care este situația cu care se confruntă.

"Îmi este frică să mai consum apă de la robinet! Astăzi alte rufe au devenit pestrițe, din verde s- au făcut gri, iar din gri s-au colorat în negru! Compania de Apă a Centrala s- a stricat, posibil și mașina de spălat!", a scris o buzoiancă pe contul său de Facebook, loc unde a postat și imagini prin care dovedește pe ce apă dă bani.

(w670)

"Salarii de zeci de milioane la Compania de Apă... Cetăţenii consumă otravă de la robinet şi nicidecum apă potabilă. Plătim facturi la apă să ne otrăvim, să transformăm rufele albe în negre fără a folosi un colorant... simplu folosind apă de la robinet", a mai notat buzoianca.

[citeste si]

Apa potabilă, scumpă la Buzău

Recent, singurul care a vorbit despre situația de la Buzău a fost consilierul PNL Florescu Raul-Ioan.

"Mă simt dator față de zecile de mii de buzoieni, care sunt buzunăriți de această companie și de gașca de care este condusă, să fac anumite precizări. Am fost printre primii oameni politici care au ridicat public problema tarifelor nesimțite și a calității apei și a serviciilor oferite de această companie și am privit, ca foarte mulți alții, elucubrațiile unor conducători ai acestei companii difuzate prin diverse drepturi la replică. Am întreprins demersuri prin care am solicitat explicații referitoare la prețul ridicat și la calitatea apei, la care am primit răspunsul invariabil că tarifele mari sunt rezultatul mult trâmbițatelor investiții făcute tocmai pentru a îmbunătății calitatea apei și a serviciilor oferite", a zis Florescu Raul-Ioan.

"Anunțarea noilor tarife scăzute, doar ca urmare a noilor reglementări referitoare la cota TVA , a fost făcută, și de data aceasta, de maniera în care, populația să creadă că este beneficiara unor măsuri de bunăvoință a acestei companii. FALS. Prețurile au fost scăzute strict cu valoarea reducerii cotei TVA la 9 % pentru apa potabilă. Așa cum constată toată lumea, tarifele au scăzut în toată țara, iar Buzăul se află în continuare pe primul loc. Măcar în acest fel, ne mândrim și noi că suntem pe primul loc la ceva. Odată cu acest anunț de scădere a tarifelor, ne așteptam să vedem și o decizie a conducerii Companiei de apă, de scădere a retribuției lunare a directorilor, care concurează cu retribuția Președintelui României", a adăugat liberalul. Mai multe citiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel