Imagine șocantă, postată de o stewardesă înainte de tragedia EgyptAir

O stewardesă aflată la bordul zborului MS804 al Egypt Air, prăbușit în Marea Mediterană în cursul nopţii de miercuri spre joi, a postat o imagine premonitorie în septembrie 2014, la doar patru luni după ce s-a angajat la linia aeriană egipteană.

Asistenta de zbor Samar Ezz Eldin, de 27 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o stewardesă care iese din mare cu un bagaj de mână, în timp ce în spatele ei se văd resturile unei epave aviatice, potrivit DailyMail, scrie realitatea.net.

Avionul operat de EgyptAir, care efectua o cursă pe ruta Paris-Cairo, cu 66 de persoane la bord, printre care 30 de egipteni, 15 francezi şi un britanic, s-a prăbuşit în Marea Mediterană în cursul nopţii de miercuri spre joi, toate persoanele de la bord fiind declarate decedate.

Televiziunea de stat egipteană, preluată de Reuters și DPA, a informat că armata egipteană a găsit la 290 km nord de orașul de coastă Alexandria bucăți din avionul EgyptAir.

Potrivit sursei citate, marina militară egipteană efectuează căutări în zonă pentru a găsi cutiile negre, în condițiile în care au fost găsite deja unele dintre obiectele aparținând pasagerilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel