Ilan Laufer și Alex Coita își lansează noul partid. Propunere de pact pentru toate partidele

Fostul social-democrat Ilan Laufer lansează săptămâna viitoare proiectul „România 10 în 10”, prin care propune un pact pentru creșterea veniturilor populației și eliminarea decalajelor față de statele din vestul Europei. El înființează, totodată, Platforma Social Liberală.

„Vă rog pe fiecare dintre voi să îmi fiți alături, acum mai mult ca oricând! Împreună cu Alexandru Ion Coita vom lansa săptămâna viitoare la Cluj-Napoca proiectul nostru pentru România. Proiectul-România 10 în 10- ne va duce acolo unde ne este locul, printre cele mai prospere 10 state europene! Vom propune un pact pentru creșterea veniturilor populației și eliminarea decalajelor față de statele din vestul Europei. Vom avea ca prioritate renașterea capitalului românesc și o mult mai bună relație cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să își facă un viitor mai bun în țara lor. Vom milita pentru un patriotism autentic, pornind de la valorile și simbolurile acestui popor”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

El a anunțat, totodată, că lansează Platforma Social Liberală, unde așteaptă aderarea „tuturor românilor onești și patrioți”: „A venit momentul să construim pentru România! Începem împreună!”, a completat Laufer.

A demisionat recent din PSD 

Ilan Laufer a anunțat pe 27 noiembrie că demisionează din PSD, deoarece reforma în acest partid a început cu un „CEx paralel”. El consideră că lupta pentru reformarea formațiunii este una care „a fost omorâtă încă din fașă”.

Pe 25 septembrie Ilan Laufer a informat-o pe Viorica Dăncilă că demisionează din funcția de consilier onorific deoarece nu a fost invitat, în această calitate, să însoțească premierul la vizita în Statele Unite. Laufer spune că șeful Executivului nu s-a întâlnit cu el, în calitate de președinte al PSD SUA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel