Iată cum sărbătoresc membrii trupei The Rolling Stones 50 de ani de la înfiinţare

therollingstones
therollingstones

The Rolling Stones va lansa un album de hituri, în luna noiembrie, pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a trupei, iar noul material discografic va include primul single al grupului britanic, intitulat "Come On", informează Reuters.

[caption id="attachment_228923" align="alignleft" width="206"] sursa foto:therollingstones.org[/caption]

Albumul "GRRR!" va fi lansat în mai multe formate, inclusiv într-un pachet de trei CD-uri cu 50 de piese, un pachet Super-Deluxe de patru CD-uri cu 80 de piese, dar şi un pachet special cu discuri de vinil, au anunţat reprezentanţii trupei britanice într-un comunicat de presă .

Pe lângă primul single lansat de The Rolling Stones, "Come On", un cover după Chuck Berry lansat în iunie 1963, şi multe dintre hiturile formaţiei britanice precum "Satisfaction", "Jumping Jack Flash" şi "Brown Sugar", noul material va include însă şi două piese noi, compuse recent de rockerii britanici într-un studio de înregistrări din Paris.

"Aceste întregistrări noi reprezintă primele piese noi pe care Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood le-au înregistrat împreună, după ce au finalizat înregistrările pentru albumul «A Bigger Band» din 2005", informează același comunicat de presă .

Toate formatele albumului "GRRR!" vor avea pe copertă o pictură realizată de artistul american Walton Ford, un vechi colaborator al trupei britanice.

Există zvonuri că The Rolling Stones ar urma să susţină o serie de patru concerte, în noiembrie, la New York şi la Londra.Jaffer, Richards, Watts şi Wood vor susţine două concerte la O2 Arena din Londra şi alte două show-uri la Barclays Center din Brooklyn, însă aceste informaţii nu au fost deocamdată confirmate.

Membrii trupei au anunţat iniţial că nu vor susţine un turneu aniversar în acest an, însă apoi au lăsat să se înţeleagă că s-au răzgândit, făcând câteva declaraţii în acest sens cu ocazia lansării unui volum fotografic şi vernisajului unei expoziţii la Londra, în vara acestui an, în cadrul seriei de evenimente organizate pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a formaţiei.

The Rolling Stones s-a format la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai renumite trupe rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel