Hugh Grant cere scuze pe Twitter, după ce a fost catalogat "dictator"

hugh-grant
hugh-grant

Celebrul actor britanic Hugh Grant a recunoscut pe Twitter că a avut un comportament necorespunzător într-un show TV și a cerut scuze realizatorului Jon Stewart, care l-a etichetat drept cel mai îngrozitor "dictator" invitat și "o adevărată pacoste".

Hugh Grant a recunoscut că a avut un comportament neadecvat şi a cerut scuze, pe platforma de socializare Twitter, faţă de realizatorul TV Jon Stewart.

Jon Stewart, gazda emisiunii de televiziune americane "The Daily Show", a spus despre Hugh Grant că este cel mai puţin dorit invitat în programul său, după ce actorul britanic s-a purtat urât cu echipa show-ului TV în timpul unei emisiuni unde venise pentru a-și promova cel mai recent film "Ce-o fi cu soţii Morgan?/ Did You Hear About The Morgans?", informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Hugh Grant s-a plâns tot timpul de echipa emisiunii, subliniind că ar fi avut lucruri mai bune de făcut decât să fie în acel moment în platou, arătându-și, de asemenea, și nemulţumirea faţă de clipul de promovare a filmului, la care Stewart a replicat dur: "Păi, atunci, fă naibii un film mai bun".

"Am avut dictatori invitaţi în emisiune, dar niciunul nu a fost la fel de îngrozitor ca Grant", a spus Jon Stewart, într-un interviu acordat revistei Q&A.

Cunoscut, în special, pentru rolurile din  "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones", Hugh Grant a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel