HOROSCOP CHINEZESC 26 februarie - 4 martie 2018. Cum este influențată zodia ta de Noul An chinezesc

Noul An Chinezesc, guvernat de Câinele de Pamant, a început deja în data de 16 februarie.

Iată zodiacul chinezesc pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2018:

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Șobolan

Luni este o zi ideală pentru orice sarcina ce necesită perseverență și atenție pe detalii. Nu subestima ce înseamnă să simți emoții intense Marți. Poate fi o faza trecătoare. Așteaptă-te că lucrurile să se îmbunătățească repede. Optimismul contribuie la eficientă și toată lumea beneficiază. Energia pozitivă continuă Vineri.  Timpul petrecut cu prietenii sau cu un nou interes amoros va fi foarte plăcut și reconfortant. Sâmbătă apare destul de multă muncă și schimbări majore. Relaxează-te și fă orice te răsfață Duminică.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Bivol

Așteaptă-te să fii în colimatorul emoțiilor intense. Dacă vinovăția, gelozia sau o dorința de a-i controla pe alții încep să domine evenimentele acestei săptămâni, vorbește cu cineva în care ai încredere. Setează bariere clare emoțional. A venit vremea să ceri ce ai nevoie. Vineri este excelență pentru a face planuri specifice și practice. În acest weekend vei putea începe un proces de vindecare pentru o durere pe care ai ținut-o de prea mult timp.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Tigru

Luni vei primi recompense dacă te concentrezi să termini ce ai început. Ai răbdare. Poate fi necesar să revizuieșți anumite planuri și proiecte. Mijlocul săptămânii este excelent pentru orice activitate de grup. Așteaptă-te că oamenii să fie mai fericiți și mai cooperanți. Orice are legătură cu călătoria, medicina sau legislația sunt favorizate vineri. Aspecte legate de putere și control pot tensiona atmosfera sâmbătă. O atitudine de genul “trăiește și lasă viață” este cea mai bună. Permite altora să își exprime iubirea față de ține în weekend.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Iepure

Sentimente intense trebuie să fie exprimate luni. Marți este o zi pozitivă să faci schimbări necesare în casă. Riști să ai un accident săptămâna asta dacă te lași înfuriat și acționezi impulsiv. Practică respirația lentă, adâncă că să controlezi stresul. Vineri îți aduce oportunitatea unei evaluări practice în situația ta. Fă tot ce poți mai bun că să îți înțelegi provocările la un nivel mai spiritual. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Dragon

Luni îți poate aduce recompense dacă ai fost consecvent cu muncă ta și ai fost atent la mici detalii. Poți cădea în obiceiuri distructive vechi pe marți. Cu cât eșți mai conștient de adevăratele tale nevoi, cu atât șansele tale să nu reactivezi obiceiuri proaste sunt. Interesul copiilor tăi devine un subiect important spre mijlocul săptămânii. Fă tot ce poți că să menții lucrurile relaxate și jucăușe. Întâlnește-te cu prieteni și familie pe vineri. În weekend se întrevăd conflicte din cauza egoului. Răsfață-te pe duminică.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Șarpe

Setează-ți obiective modeste și foarte specifice pe luni. Aspecte de afaceri, financiare și legale trebuie reconsiderate și reanalizate. Energia este pozitivă pentru cercetare și consultare de experți în orice domeniu. Mijlocul săptămânii îți aduce energia și oportunitatea să promovezi sau să vinzi orice în care crezi foarte mult. Weekendul îți aduce șansă să realizezi un mare deal sau să creezi prea multă drama. Fii, deci, atent cum îți direcționezi energia. Prietenii și familia apreciază să iei legătură cu ei duminică.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Cal

Forțe adânci, inconștiente par să îți afecteze deciziile luni. Vorbește despre ce te preocupă cu cineva în care ai încredere dacă continui să te simți confuz.

Această este o săptămâna în care să îți faci un buget și ceva ordine în aspectele financiare. O abordare conservatoare este cea mai bună. Vineri este o zi puternică să aplici pentru un job sau să ai orice nou start. Uită-te la adevărul adânc din spatele oricăror evenimente din weekend. Petrecerile, cinele și vizitele cu prietenii te pot elibera de stres.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Capra

Oamenii apreciază concentrarea și atenția la detalii pe care o ai săptămâna asta, în special la job sau că voluntar. Cineva ce are o problema poate insistă să îl ajuți spre mijlocul săptămânii, dar asta nu este în cel mai bun interes al tău. Ieși printre oameni, fii social. Servește o masă bună cu prietenii, poate fi foarte plăcut și nici nu trebuie să fie scump. Vineri este o zi pozitivă în orice tranzacție financiară. Argumente intense sunt posibile sâmbătă, dar ele curată aerul de energia grea a lucrurilor nerostite. Vești de departe îți pot aduce surprize duminică.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Maimuță

Săptămâna această, confruntări foarte încărcate emoțional pot relevă multe despre o relație importantă pentru ține. Încearcă să separi emoțiile intense de nevoia de a rezolva problemele. Fă tot ce poți mai bun și ascultă cu adevărat ce îți spun ceilalți. Lasă ceva timp să treacă înainte să iei o decizie. Subiecte oculte pot revela adevăruri adânci săptămâna asta. Vineri este ideală pentru a începe un plan sau proiect nou. Distrează-te în weekend. Oamenii îți apreciază atitudinea entuziastă.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Cocoș

Reacțiile pasionale pot face ziua de luni mai stresantă decât de regulă. Lucrurile par mult mai favorabile dacă vei acceptă un anumit nivel de așteptări neîmplinite. Nu toate situațiile pot fi controlate. Nu toată lumea este la fel de puternică și competență că ține. Fă tot ce poți mai bine să vezi partea pozitivă din orice situație. Fii prudent și investighează atent orice propunere vine spre ține. Deciziile în grup sunt cele mai bune. Evita astfel decepția pe care altfel ai fi putut să o simți spre weekend.

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Câine

Evită să permiți schimbări bruște și revelații să îți strice bună dispoziție pentru luni. Dacă eșți sigur că ai dreptate, va fi aproape imposibil să te răzgandești. Asta poate fi o problemă dacă ești implicat romantic într-o relație, poate declanșa o despărțire. Un prieten de încredere îți poate da un sfat înțelept. Vineri este posivil să iei conducerea într-o poziție de management. Felul tău de a fi cool și rafinat va fi foarte mult apreciat în acest weekend. Relaxează-te acasă duminică. 

Zodiac chinezesc 26 februarie – 4 martie 2018. Mistreț

Energia de luni face să fie mai ușor să te concentrezi pe sarcini ce necesită disciplină și atenție la detalii. Relațiile cu femeile pot fi intense în această săptămâna. Urmărește ce spui în vâltoarea momentului. Prieteniile care s-au mai distanțat sau cele unde ai pierdut legătură pot fi reînnoite cu bine spre mijlocul săptămânii. Vineri este favorabilă să faci îmbunătățiri în situația ta financiară. Focusează-te pe identificarea și operarea de schimbări mărunte care îți vor îmbunătăți sănătatea și frumusețea în weekend, potrivit horoscope.com.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel