History: Maraton al serialelor preferate de Crăciun și Anul Nou

 „ADN-ul lui Iisus", una dintre producțiile transmise de History
„ADN-ul lui Iisus", una dintre producțiile transmise de History

History prezintă, începând din 22 decembre, în fiecare zi, de la 6 dimineața, până pe 6 ianuarie, un maraton al celor mai importante seriale transmise de postul de televiziune: „Războiul depozitelor", „Arme născute din foc", „Muntenii", „Așii Amanetului", „Extratereștri antici", „Colecţia de la Count's Kustoms", „Bătălia cuțitelor".

De asemenea, fanii postului vor putea să urmărească și producții mai noi ca „ADN-ul lui Iisus", „Codul ascuns din Biblie", „Meșteșuguri din trecut" etc., cât și ediții speciale de Crăciun cu vedetele serialelor.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe. HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel