Hillary Clinton a făcut o gafă gravă privind situaţia din Libia

Favorita la învestitura democrată Hillary Clinton a comis o gafă luni seară, când a spus că Statele Unite "nu au pierdut niciun om" în Libia în perioada în care ea a fost secretar de stat, ignorând un atac în care au fost ucişi patru americani, inclusiv ambasadorul Chris Stevens, relatează Fox News.

"Este Libia perfectă? Nu, nu este (...). În Libia a fost o situaţie diferită (faţă de Siria – n.r.) şi nu am pierdut niciun om", a spus ea la o întâlnire cu susţinătorii din Illinois.

Un raport de anchetă al Senatului american a conchis că atacul asupra Consulatului SUA de la Benghazi, din 11 septembrie 2012, putea fi evitat, dacă măsurile de securitate ar fi fost consolidate.

Atentatul a provocat un scandal politic de proporţii, după ce republicanii au acuzat administraţia Obama că a încercat să ascundă caracterul terorist al atacului.

Democraţii din cinci state americane sunt chemaţi marţi să îşi voteze favoritul la învestitură. Clinton speră să profite de ocazie pentru a se distanţa de rivalul său, senatorul de Vermont Bernie Sanders. Sondajele o creditează cu un avans important în Florida şi Carolina de Nord, în timp ce Sanders câştigă teren în Ohio, Illinois şi Missouri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel