Hilde Brandl, SCANDAL la Antena 3. "Nu încercați să manipulați. Este fabuloasă întâlnirea cu această doamnă"

Hilde Brandl a fost, din nou, protagonista unui scandal la Antena 3. De această dată, discuția a pornit de la temele din justiție. 

Vă prezentăm câteva replici din dialogul avut de Hilde Brandl cu invitații de la emisiunea "Punctul de întâlnire":

Hilde Brandl (PNL): Mă derutează faptul că noi discutăm despre încălcarea drepturilor omului din partea judecătorilor și procurorilor care au 'nesimțirea' să condamne în cazurile în care ei trebuie să-și exercite această treabă. (...) Acei oameni sunt condamnați, în mare parte, pentru că au încălcat drepturile omului. Să fim clar înțeleși.

Steluța Cătăniciu (ALDE): Eu cred că trăiți în alt stat. Dacă dumneavoastră nu ați văzut câte abuzuri sunt în justiție în România...

[citeste si]

Hilde Brandl: Consiliul European continuă să susțină exact acest lucru: ceea ce s-a făcut în România, legat de statul de drept, este apreciat și susținut. Din 22 de amendamente, 18 s-au îndeplinit.

Steluța Cătăniciu: Ce înțelegeți prin stat de drept? Că tot fluturați sintagma aceasta.

Hilde Brandl: Puteți citi ce spune Comisia Europeană legat de statul de drept în România. Se spune că singurul derapaj din justiție a fost din cauza OUG 13. Publicul poate citi ce a zis CEDO pe subiectul acesta.

Mihai Fifor (PSD): Unde a zis CEDO ceva despre OUG 13? Dumneavoastră ați auzit de Curtea Constituțională? Vedeți ce spune CCR despre OUG 13 și apoi mai discutăm.

Hilde Brandl: Eu am vorbit despre Europa.

Steluța Cătăniciu: Nu mai veniți cu sloganuri de genul 'Ce a zis Europa'. Pe mine mă interesează, în țara mea, ce spune CCR.

Răzvan Savaliuc: Nu intrați în jocul doamnei Hilde. Europa nu a zis nimic. OUG 13 a fost impecabilă.

Mihai Fifor: Nu încercați să manipulați această discuție. Este fabuloasă întâlnirea cu doamna Hilde. Vă mulțumim pentru că ne invitați în emisiune... aflăm mereu noutăți de la ea.

(...)

Hilde Brandl: Este greșit să luptăm contra corupției?

Răzvan Savaliuc: Eu credeam că tu, Radu Tudor, faci emisiune pentru ca noi să le spunem oamenilor ce credem, nu ca să o învățăm pe doamna Hilde principiile statului de drept.

Hilde Brandl: Nu știam că vin la o oră de învățat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel