Halucinant. Hoțul care a furat un produs de 117 lei dintr-o farmacie și l-a vândut apoi cu 5 lei într-o stație de autobuz, ARESTAT

Un bărbat în vârstă de 51 ani, căutat pentru un furt comis într-o farmacie din municipiul Galaţi, a fost depistat de jandarmi şi predat poliţiştilor, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ).

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie a observat pe stradă principală din municipiul Galaţi un bărbat care corespundea semnalmentelor prelucrate la instructajul dinaintea misiunii, fiind suspect într-un furt comis dintr-o farmacie.

Bărbatul căutat pentru un furt comis la data de 13 noiembrie a fost oprit şi legitimat, iar ulterior a fost condus la sediul secţiei de poliţie.

În fapt, acesta a intrat în farmacie pentru a-şi cumpăra un antiinflamator şi, profitând de neatenţia asistentelor, a sustras o centură ombilicală, în valoare de 117 lei, pe care a vândut-o ulterior, în staţia de autobuz, contra sumei de 5 lei.

Persoana în cauză a fost predată poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel