Greva medicilor. Ce a făcut un rezident când un bărbat a căzut lângă el

Un medic rezident, care a participat, marți, alături de alți zeci de mii de colegi ai săi la un protest față de planurile guvernului britanic de a modifica salariile și programul de muncă, a surprins în momentul în care un om s-a prăbușit pe stradă.

Circa 50.000 de medici rezidenți au fost în grevă, marți, în Anglia, din cauza neînțelegerilor privind salariile și condițiile de muncă, aceasta fiind primul astfel de protest în ultimii 40 de ani.

Greva a dus la anularea a circa 4.000 de operații și proceduri în ambulatoriu, însă un medic rezident, participant la protest, a atras laude pentru ceea ce a făcut atunci când a realizat că unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă.

Medicul rezident, care se pare că lucrează la Bournemouth Royal Hospital, a părăsit masa protestatrilor când și-a dat seama că cineva are nevoie de un prim-ajutor. 

Potrivit martorilor, medicul rezident a plecat de la grevă în momentul în care a văzut că o ambulanță se apropia de zona în care ei protestau. El și-a dat seama că cineva avea probleme de sănătate și a urmat ambulanța. După ce i-a ajutat pe paramedici să acorde primul ajutor omului căzut și când a fost sigur că bărbatul nu se mai afla în pericol, fiind preluat de ambulanță, medicul rezident s-a alăturat din nou protestatrilor, relatează independent.co.uk.

După ce a aflat de la știri de gestul medicului rezident, spitalul la care acesta lucrează a transmis pe Twitter că este mândru de modul în care s-a comportat angajatul său.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel