Gheorghe Popescu (Forţa Naţională), INTERVENŢIE pe subiectul momentului: Vinovaţii să fie traşi la răspundere!

Preşedintele fondator de onoare al partidului Forţa Naţională transmite un mesaj ferm pe o temă de fierbinte a momentului.

"Partidul Forța Națională salută sentința Judecătoriei Hațeg, care a  anulat ca nelegale, titlurile de proprietate, prin care s-au retrocedat în mod abuziv peste 10.000 hectare de pășuni, păduri și goluri alpine din Masivul Retezat, inclusiv din Parcul Național Retezat, prima rezervație naturală înființată în România. Sentința vine dupa mai mult de un deceniu de la începerea procesului retrocedarii controversate a unei suprafețe uriașe din Retezat, către presupuși moștenitori ai familiei Kendeffy.

Se pune astfel capăt unui abuz îngrozitor săvîrșit de un fost prefect PDL  și un subprefect UDMR cu sprijinul instituției pastorită odinioară de  'Zeiță', care în prima fază a procesului a constatat că retrocedarea este legală. În sfîrșit DECEBAL poate fi liniștit că munții, apele și pădurile pe care le-a stapânit au revenit în proprietatea urmașilor de drept", transmite Gheorghe Popescu, preşedintele fondator de onoare al partidului Forţa Naţională. 

Ce solicită Forţa Naţională

"Partidul Forța Națională solicită instituțiilor abilitate tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați, fosta conducere a prefecturii și a membrilor care au făcut parte din Comisia Județeană pentru Stabilirea Drepturilor de Proprietate Asupra Terenurilor și recuperarea integrală a prejudiciilor produse prin înstrăinarea patrimoniului national.

Partidul Forța Națională își rezervă dreptul de a iniția demersuri în justiție pentru ca cei vinovați să răspundă și România să devină 'țara lucrului bine făcut'", transmite Gheorghe Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel