Gest extrem. Un tânăr s-a împușcat în gură, din iubire

Un tânăr din Galați s-a împușcat în gură după o ceartă cu iubita sa. Băiatul în vârstă de 26 de ani a încercat să se sinucidă prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deținea legal.

Potrivit Libertatea.ro, echipajul SMURD a ajuns la locuința băiatului din Galați la prima oră a dimineții, unde l-a găsit pe băiat împușcat în gură.

Vecinii spun că băiatul este un om echilibrat.L-au văzut deseori cu iubita și nu credeau că tânărul va ajunge la un asemenea gest în urma unei discuții de cuplu mai aprinse.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Urgenţă. Din primele cercetări medicale a rezultat că starea sa nu este una gravă și că nu va avea nevoie nici de intervenție chirurgicală, semn că proiectilele din cauciuc nu au provocat leziuni grave. ”Bărbatul deţine în mod legal arma, din 2012, în scop de autoapărare, iar poliţiştii efectuează cercetări privind săvărşirea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept”, a afirmat Delia Rojojină, de la IPJ Galaţi, informează libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel