Galați. O femeie și-a aruncat bunurile și câinele pe geam apoi a amenințat cu un cuțit

Pixabay
Pixabay

O femeie de aproximativ 40 de ani a făcut un episod acut de depresie, vecinii chemând autoritățile de teamă că aceasta s-ar putea răni. 

O femeie de aproximativ 40 de ani a făcut o cădere nervoasă în urma căreia a stârnit un adevărat scandal în scara sa de bloc, motiv pentru care pompierii și un echipaj de ambulanță au intervenit. Astăzi s-ar fi împlinit 40 de zile de la moartea mamei sale. 

Gălățeanca este suspectă că ar fi făcut un episod acut de depresie. Începând de noaptea trecută, aceasta a început să bată cu un cuțit în pervaz, a aruncat pe geam, ore în șir obiecte din casă, printre care cratițe, dar și câinele său, iar dimineață a ieșit pe geam cu un cuțit, informează România TV. 

De teamă că ar putea să se rănească, vecinii au sunat la 112. Inițial au intervenit polițiștii, dar aceștia nu au putut intra în locuința femeii, așa că au fost solicitați să intervină pompierii. Doi pompieri au urcat cu autoscara pe geamul balconului și i-au acordat acesteia asistență, permițând accesul polițiștilor în casă. Femeia a fost coborâtă în ambulanță, și dusă la spital, cu toate că a refuzat inițial să se urce în ambulanță.

Persoana în cauză a fost dusă la spital pentru mai multe investigații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel