Galaţi: Amenzi de peste 624.000 de lei, aplicate de poliţiştii locali în primele patru luni din 2019

Poliţiştii locali din Galaţi au aplicat un număr de 2.165 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 624.000 lei, şi un număr de 1.600 puncte penalizare, în primele patru luni ale anului, de când a fost demarat Planul de măsuri 'Siguranţa în trafic'.

Potrivit unei informări transmise marţi de Poliţia Locală Galaţi, în luna aprilie, în cadrul Planului de măsuri 'Siguranţa în trafic', poliţiştii locali au aplicat un număr de 407 sancţiuni contravenţionale, în sumă de 95.760 lei şi 262 de puncte penalizare. Cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spaţiul verde, pe scuar, pe locurile destinate persoanelor cu handicap, dar şi pentru oprire, staţionare şi parcare neregulamentară.

'Planul de măsuri 'Siguranţa în trafic' se va derula la nivelul municipiului Galaţi până la finele lunii decembrie 2019. Pe tot parcursul anului poliţişti locali de la ordine publică şi siguranţă rutieră vor acţiona pe străzile intens circulate, în zona unităţilor de învăţământ, apoi pe străzile secundare. În cadrul planului de măsuri mai sunt vizate trecerile de pietoni, dar şi staţiile destinate mijloacelor de transport în comun', se mai spune în informare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel