Gălăţeancă suspectă de COVID-19, găsită moartă în casă. Soţul ei, în comă la spital

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O femeie din Galaţi, suspectă de COVID-19, a fost găsită moartă în casă de pompieri. În stare gravă se află şi soţul acesteia, care a fost transportat în comă la spital. 

Descoperirea macabră a fost făcută marți, 23 martie 2021, după-amiază, într-un apartament din Micro 21, după ce o nepoată a celor doi soți a sunat la 112, spunând că aceștia nu răspund nici la ușă, nici la telefon.

La locuința celor doi a fost trimis un echipaj de Descarcerare, SMURD-ul si poliția.

"Pompierii au forțat ușa de la intrare deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril si cu o stare generală alterată", a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, conform Viaţa Liberă. 

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență. Conform unor surse, atât el, cât și soția sa erau suspecți de infectare cu Sars-CoV-2. Fuseseră testați luni, 22 martie 2021, și urmau să primească rezultatele.

Polițiștii au deschis totuși un dosar penal până la clarificarea oficială a cauzelor decesului femeii. "În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă", a precizat cms. sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel