Gala Forbes Woman: MS Margareta - cea mai importantă personalitate feminină din România

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a primit, miercuri, titlul de "cea mai importantă personalitate feminină din România", la cea de-a unsprezecea ediţie a Galei Forbes Woman.

Titlul a fost acordat în afara concursului, informează Casa Regală, într-o postare pe Facebook. Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj participanţilor la gală. Organizată de revista Forbes România, Gala Forbes Woman încurajează personalităţile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societate românească. Gala le sărbătoreşte şi premiază pe cele mai puternice şi mai influente femei din România, fie că ele activează în business, politică, filantropie, relaţii publice, educaţie sau sport.

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu titlul de "cea mai influentă femeie din România" de către Forbes România în anii 2016, 2017, 2018 şi 2019. În anul 2014, Custodele Coroanei s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România, iar în anii 2020 şi 2021, Majestatea Sa a fost distinsă, în afara concursului, cu titlul de "cea mai importantă personalitate feminină din România".

Margareta a României este prima fiică a fostului suveran Mihai al României și a soției sale, principesa Ana de Bourbon-Parma. În 2017, după moartea tatălui său, a preluat conducerea Casei Regale a României și este pretendentă la tronul desființat al României. Succesiunea în poziția de șef al Casei Regale și implicit de regină a României a fost fixată prin mai multe documente private emise de fostul suveran, dar nu e lipsită de controverse. Susținerea pentru restaurarea monarhiei în România este mică iar constituția monarhică din 1923 excludea femeile de la succesiunea tronului. Margareta este din 2015 şi președintele organizației umanitare Crucea Roșie Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel