Gafă stânjenitoare a unui baron PNL despre originea poporului român

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, a reușit să impresioneze într-un mod neplăcut pe cei prezenți, vineri, la Conferința Internațională organizată la Deva de Consiliul Concurenței, când, vorbind despre originile poporului român și-a exprimat dilema că deși știe că suntem urmașii lui Decebal și Traian, încă nu a aflat "care-i mama și care-i tata".

Invitat la deschiderea Conferinței Internaționale organizată de Consiliul Concurenței, șeful CJ Hunedoara, Mircea Moloț a ținut să precizeze în scurtul său discurs că a venit din concediu pentru a participa la eveniment, iar după ce a urat celor prezenți, invitați din țară și din străinătate, "Bun venit" a dorit să destindă atmosfera cu o glumă, din păcate nereușită.

„De câte ori mă întâlnesc cu delegați italieni, le spun că am o dilemă. Trăiesc de atâția ani în județul Hunedoara și nu a reușit niciun istoric să ne descurce: suntem urmașii lui Decebal și Traian, dar care-i mama, care-i tata?" s-a întrebat retoric Mircea Moloț de la microfonul conferinței, scrie hunedoaralibera.ro.

Gluma președintelui Consiliului Județean a avut darul de a-i stânjeni pe toți invitații prezenți în sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel