Gafă a lui Barack Obama la funeraliile lui Nelson Mandela - Foto

Gafă de proporții a președintelui Statelor Unite, Barack Obama, la Johannesburg, unde a participat la funeraliile fostului președinte al Africii de Sud, Nelson Mandela, decedat, joi, la vârsta de 95 de ani.

Cel mai puternic om din lume a fost surprins, marți, în timp ce se fotografia alături de premierul Marii Britanii, David Cameron, şi de şefa Executivului danez, Helle Thorning Schmidt, atitudinea celor trei nefiind una adecvată ceremoniei la care luau parte.

În imaginea care a făcut înconjurul lumii, Barack Obama, dar şi cei doi premieri zâmbesc în faţa camerei, în timp ce, soția președintelui SUA, Michelle Obama, aflată lângă cei trei, este atentă la ceremonia de adio în memoria primului președinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, organizată pe stadionul First National Bank (FNB), cunoscut şi sub denumirea Soccer City, din Soweto, în apropiere de Johannesburg.

Fotografia a făcut rapid înconjurul lumii, iar mulți dintre care au vizualizat imaginea de la ceremonia solemnă susțin că președintele Obama a fost cuprins de fenomenul “selfie”, în timp ce susținătorii președintelui sugerează că imaginea arată o latură umană a liderului SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel