Firea: Nu îmi dau demisia de la Comisie, în ciuda șantajului

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a comentat la România TV afirmațiile dure pe care Traian Băsescu le-a făcut, cu o seară în urmă, la Realitatea TV.

"Nu, nu îmi dai semisia. Imi continui activitatea până la capăt cu mult profesionalism și onestitate. Aseară am primit cu mâhnire și cu tristețe declarația președintelui țării care intră în această zonă a atacării statului de drept, iar declarații conform cărora Victor Ponta trebuie să ajungă în aceeași celulă cu Adrian Năstase sau declarații conform cărora soțul meu este posibil să nu îl mai găsesc acasă sunt declarații care au vrut să dea anumite semnale.

Sunt absolut convinsă că cei care erau vizați pentru a activa anumite anchete vor respecta statul de drept și legile țării și nu se vor lăsa influențați de astfel de manipulări. Prin vocea mea s-au făcut cunoscute rezultatele preliminare ale comisiei Nana. Era normal să fiu vizată. Domnul Traian Băsescu a considerat de cuviință să mă intimideze și să mă șantajeze făcându-mă să stau în banca mea pentru că dacă nu... s-ar putea să nu-l mai găsesc acasă pe tatăl copiilor mei", a spus Gabriela Firea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel