EXCLUSIV  Florentina Opriș (54 ani) mănâncă slănină și totuși... se menține la greutatea ideală. Cum face să nu se îngrașe

Florentina Opriș
Florentina Opriș

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă" de la Kanal D, a fost invitată la DC News și Spectacola, în cadrul „Mi-Th influencer”, emisiunea de frumusețe de pe DC News și Spectacola.

Florentina Opriș este ambasador al vieții sănătoase, sportului și alimentației corecte. Are doctorat în nutriție și știe cum poate o femeie să-și mențină greutatea, astfel încât trecerea anilor să nu fie o problemă.

Și vă vine să credeți sau nu... dar Florentina Opriș are... 54 de ani! Greu de crezut pentru că, la modul în care arată, nu-i dai mai mult de 28 de ani! Dar cum face să se mențină atât de bine, chiar dacă iubește slănina, fiind o veritabilă ardeleancă?

Ne-a spus chiar ea la „Mi-Th influencer”, emisiunea de frumusețe de pe DC News și Spectacola.

„Alimentația este foarte importantă. Eu sunt ardeleancă... ferească Dumnezeu să nu gust eu puțină slănină... Dar secretul este că nu mănânc mult. Pe de altă parte, am zile, cum ar fi lunea, miercurea, vineri, când mănânc și nu mănânc. În aceste trei zile sunt mai ușor cu mâncatul”, a spus Florentina Opriș la DC News și Spectacola.

Vedeți mai multe aici în emisiunea realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola:

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

CITEȘTE ȘI: Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka / video

Mirela Vescan, make-up artist și co-realizatoarea emisiunii Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola, a spus ce truc i-a dezvăluit un medic astfel încât părul să nu mai cadă.

Vedeți aici continuarea - https://www.dcnews.ro/truc-simplu-pentru-a-nu-ti-mai-cadea-niciun-fir-de-par-mirela-vescan-secretul-mi-l-a-spus-un-medic-din-sri-lanka-video_900395.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel