EXCLUSIV  Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka / video

Mirela Vescan
Mirela Vescan

Mirela Vescan, make-up artist și co-realizatoarea emisiunii Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola, a spus ce truc i-a dezvăluit un medic astfel încât părul să nu mai cadă.

Vestea proastă este că trucul se aplică doar bărbaților. Dat fiind faptul că bărbații și femeile sunt diferiți, metoda anti-cădere a părului nu se aplică și reprezentantelor sexului frumos.

„Am fost în Sri Lanka, iar acolo, un medic mi-a zis un lucru foarte interesant. El practica medicină ayurvedică. Făcea masaj cu ulei de cocos. Turnau „tone” de ulei de cocos pe tine, în timp ce stăteai pe un pat din lemn, și îți făceau masaj. Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați. Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola.

Mi-Th influencer: Previziuni beauty 2023. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vin cu noile trenduri

Uleiul de cocos este singurul ulei vegetal care are cea mai mare concentrație de acizi grași, mai exact 90%, care, contrar a ceea ce am putea crede, sunt benefici pentru sănătate. Asta datorită conținutului de acid lauric, caprilic și capric care sunt asimilați rapid în organism și sunt transformați în energie. De aceea, uleiul de cocos este recomandat persoanelor care vor să slăbească și celor care fac sport în mod regulat.

Acizii grași din uleiul de cocos oferă strălucire părului, un aspect mai sănătos și previn despicarea firelor de par. Poți aplica o cantitate mică la vârfuri, pentru a reduce ruperea acestora. Dacă alegi să aplici o mască, trebuie să speli bine părul, iar după ce îl usuci, masează-l bine cu ulei de cocos, apoi înfășoară-l într-un prosop și lasă-l prins peste noapte.

VEZI ȘI: Mirela Vescan: Cum arată tenul unei femei care nu a folosit, 20 de ani, fond de ten / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel