EXCLUSIV  Mirela Vescan: Cum arată tenul unei femei care nu a folosit, 20 de ani, fond de ten / video

Mirela Vescan
Mirela Vescan

Ce se întâmplă cu tenul unei femei după ce a folosit, timp de 20 de ani, fond de ten?

Răspunsul stă în statistică. Mirela Vescan, make-up artist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul frumuseții, ne-a spus cum arată tenul unei femei care nu a folosit fond de ten.

Unele persoane consideră că fondul de ten le distruge tenul, dar acesta este doar un mit. Din contră! Fondul de ten are multe beneficii. Înainte de orice, trebuie să știți că fondul de ten acționează ca un scut împotriva particulelor poluante din mediu. Machiajul nu strică față, ci o apără de factorii externi.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, despre fondul de ten, atât de necesar femeilor. De fapt, este primul produs de machiaj care ar trebui cumpărat.

2. -imagine fara descriere- (machiaj_75606700.jpg)

„Există mituri care spun că machiajul strică fața. Eu încă mă lupt cu astfel de mituri, dar nu la fel de mult ca pe vremuri. Femeile au înțeles valoarea fondului de ten. Statistic s-a dovedit că o femeie care folosește fond de ten, după 20 de ani, arată mult mai bine decât o femeie care nu a folosit fond de ten. Ce pățește femeia care nu a folosit fond de ten? Ea se vede zilnic în oglindă, este obișnuită cu imaginea ei și crede că este bine. Dar nu ne vedem așa cum ne văd ceilalți. Tu te raportezi la versiunea ta cea bună. Dacă ai o pată pe ten, refuzi să o vezi”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola.ro.

„Vreau să explic ce înseamnă să nu folosești, timp de 20 de ani, fond de ten. După 20 de ani, tenul unei femei începe să semene cu tenul unui bărbat. Bărbații fac mai repede cuperoză, tenul lor se asprește. Unei femei nu îi stă bine cu un astfel de ten. O femeie crede că dacă folosește fond de ten, pe măsură ce trece timpul, ar arăta mai rău. Dar fondul de ten este o necesitate, îmbracă fața. Este primul produs pe care trebuie să-l cumpărăm”, a mai zis Mirela Vescan la emisiunea pe care o realizează cu Thea Haimovitz.

VEZI ȘI: Florentina Opriș, la Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Vă vine să credeți care e vârsta ei?! - https://www.dcnews.ro/florentina-opris-la-mi-th-influencer-cu-mirela-vescan-si-thea-haimovitz-va-vine-sa-credeti-care-e-varsta-ei-video_899024.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel