Machiajul "duș", noua tendință care a împărțit femeile în două tabere. Cum arată look-ul final/VIDEO

foto: Freepik
foto: Freepik

Cum arată machiajul "duș"?

De la farduri portocalii și tehnica „ochilor sticloși” la machiajul natural cu iz angelic, tendințele în materie de makeup și beauty se înmulțesc de la o zi la alta. Așa a apărut și machiajul "duș" care face furori în online. I se mai spune și sau „wet makeup” (machiaj umed), și asta pentru că oferă aspectul de ten luminos și ușor umed, specific pielii după ce a luat contact cu apa.

„Sunt așa de multe tendințe în machiaj, precum crying makeup (machiajul de „după plâns”), cold makeup (machiajul rece), dar stilul meu preferat este acela de "după duș". Exact, felul în care arăt după ce ies din duș”, a spus Huda Kattan, fondatoarea unui celebru brand de makeup și cosmetică, într-un video publicat pe pagina ei oficială de TikTok.

@hudabeauty Shower Makeup What do you guys think? #showermakeup #hudabeauty #cryingmakeup @Huda Beauty #fauxfilterconcealer #fauxfilterfoundation #wishfulskin Honey Whip #hudabeautylipcontour in Pinky Brown #empowered face gloss #legitlashesmascara #cheekytint #silkbalm ♬ original sound - Huda Beauty

Este și makeup-ul puternic promovat în cele mai noi producții cinematografice românești. Inclusiv actrița care interpretează pe Lia din serialul "Lia, soția soțului meu" afișează în mai multe episoade la rând acest look "umed", în același ton cu părul.

Unele femei sunt de părere că machiajul are un finisaj natural și e perfect pentru cele mai tinere dar nepotrivit pentru doamnele mai în vârstă, pe când altele susțin că nu rezistă peste zi și că preferă să nu poarte deloc machiaj decât să folosească această tehnică.

Iată câteva sfaturi pentru a realiza un machiaj glowy și "umed":

Începe prin a-ți pregăti tenul cu o bază hidratantă sau un primer care oferă strălucire. Aplică o cremă hidratantă pentru a menține pielea hidratată și catifelată.

Folosește un fond de ten cu o textură ușoară, care oferă o acoperire naturală. Evită fondurile de ten prea mate și optează pentru formulele care oferă strălucire. Aplică corector doar în zonele care necesită acoperire suplimentară.

Iluminatorul este cheia pentru un machiaj "wet" reușit. Alege un iluminator lichid sau cremos și aplică-l pe pomeți, vârful nasului, arcul sprâncenelor și în colțurile interioare ale ochilor pentru a evidenția și accentua zonele de lumină.

Optează pentru farduri de pleoape cu o textură lucioasă sau sidefată pentru a obține un aspect strălucitor. Poți folosi nuanțe neutre sau pastelate pentru un aspect mai natural sau culori mai vibrante pentru un efect mai îndrăzneț.

Alege un ruj hidratant sau un luciu de buze pentru a completa aspectul strălucitor al machiajului. În ceea ce privește blush-ul, poți folosi un blush lichid sau cremos pentru a adăuga o culoare subtilă și o strălucire sănătoasă pomeților.

Folosește un spray de fixare pentru a te asigura că machiajul tău rămâne proaspăt și strălucitor pe tot parcursul zilei.

@jasminnlily_ quick no makeup makeup &lt3 #naturalmakeup #nomakeupmakeup #glowyskin #glowymakeup #grwm ♬ Pretty girls here - Jaz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel