Fiul lui Dincă, scene șocante. ANTENA 3 depune PLÂNGERE pentru agresiune

Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, marți, printre aceștia numărându-se și un operator Antena 3.

Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, marți, 17 decembrie. Copiii lui Gheorghe Dincă veniseră să facă o sesizare, iar jurnaliștii au încercat să le ia o declarație. Printre cei agresați se numără și un operator Antena 3.

„Conform informațiilor colegilor mei, au avut loc scene șocante. Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să lovească jurnaliștii”, a spus Ana Maria Roman, la Antena 3, în emisiunea „Esențial”. Ulterior, a avut o intervenție telefonică Ana Maria Bujor: „La ieșire, acesta pur și simplu a luat la bătaie jurnaliștii care se aflau acolo. Când au ieșit din CNA, jurnaliștii au mers după cei doi frați. La câțiva metri distanță, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început efectiv să lovească operatorul Antena 3. (...) Și-a continuat agresiunea înțeleg și cu operatorii altor televiziuni”.

Ulterior, Ana Maria Roman a anunțat că va fi depusă o plângere. „Antena 3 va depune o plângere pentru agresiune. De asemenea, și pentru distrugerea echipamentelor”, a spus Ana Maria Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel