Firea, conflict PSD. Ioan Mang: Politică pentru propriul interes

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, susține că nu este de acord cu poziţiile Gabrielei Firea din ultimele zile referitoare la PSD şi Guvern, fiind vorba despre "politica unei persoane pentru ea însăşi sau pentru propriul interes".

"Nu sunt de acord cu demersurile doamnei Firea, cum 99,99% din membrii şi votanţii PSD nu sunt de acord. Întrebările pe care le primesc zilnic sunt: 'Ce s-a întâmplat cu doamna?' În PSD există democraţie, ne spunem părerile în şedinţe, şedinţele nu au termen de finalizare, se încheie atunci când toţi care au dorit să ia cuvântul au luat cuvântul şi şi-au spus măsurile. Se iau decizii prin vot. Propunerea dumneaei din şedinţa CExN a fost votată cu un singur vot 'pentru', al dânsei. Restul au fost împotrivă, asta arată totul. Ceea ce se întâmplă astăzi nu e în avantajul PSD, nu este pentru PSD, este politica unei persoane pentru ea însăşi sau pentru propriul interes", a afirmat Ioan Mang, într-o conferinţă de presă.

Ioan Mang, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, a fost întrebat despre acest subiect în conferinţa de presă la care a participat alături de ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, aflat în vizită în judeţ.

Vezi și: Codrin Ștefănescu: O rog pe Firea să se oprească!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel