Fetițe ucise de o mașină scăpată de sub control. Cum putea fi EVITATĂ tragedia din Capitală. Dumitru Coarnă: Nici măcar nu le-au răspuns

Deputatul Dumitru Coarnă, fost preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor, susține că tragedia din Capitală, acolo unde două fetițe au fost ucise de o mașină scăpată de sub control, putea fi evitată.

Locuitorii din zona în care s-a produs accidentul ar fi cerut de mai multe ori montarea unor limitatoare de viteză în acel loc, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Dumitru Coarnă susține că tocmai aceste limitatoare de viteză ar fi putut preveni producerea acestei tragedii.

"Tragedia ar fi putut fi evitată prin limitatoarele de viteză pentru că în momentul în care montezi acele limitatoare de viteză ai clar obligația și chiar dacă nu vrei, acel limitator îți atrage atenția că trebuie să reduci viteza pentru că ești într-o zonă de pericol. Sigur, în opinia mea cred că această tragedie putea fi evitată dacă erau montate acele limitatoare de viteză pentru că este o străduță îngustă, o străduță cu spațiu foarte restrâns în această zonă de trafic rutier și sunt sigur că acel limitator ar fi jucat un rol, mai ales că oamenii au cerut asta, au simțit nevoia pentru că traficul și dinamica în această zonă o impunea.

Ei s-au adresat în mod repetat la Primărie și nici măcar nu le-au răspuns. Atribuția era a Primăriei sau al administratorului drumului, ei ar fi trebuit să monteze aceste limitatoare de viteză, sigur cu autorizarea Poliției Rutiere. Eu cred că 90% acest accident rutier ar fi putut fi evitat dacă aveam acele limitatoare de viteză.", a explicat Dumitru Coarnă la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Fetițe ucise de o mașină scăpată de sub control, în Capitală. Noi IMAGINI: VIDEO de la locul tragediei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel