Fetiță de 13 ani, găsită spânzurată. Medicii au reușit să o stabilizeze

Fetiță de 13 ani, găsită spânzurată. Medicii au reușit să o stabilizeze  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Fetiță de 13 ani, găsită spânzurată. Medicii au reușit să o stabilizeze / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un caz șocant a avut loc în această dimineață în Județul Vaslui. O fetiță de 13 ani a fost găsită spânzurată.

Caz șocant în comuna Zăpodeni din județul Vaslui, unde în această dimineață o fată de 13 ani a fost găsită spânzurată de către apropiați. Echipajul medical al SAJ Vaslui s-a deplasat imediat la fața locului cu o ambulanță C2 (cu medic) și au resuscitat-o pe aceasta. De asemenea, polițiștii au ajuns la locul faptei și au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Drama este cu atât mai accentuată cu cât în urmă cu doar câteva zile un alt copil, de doar 14 ani a recurs la același gest suicidar, spânzurându-se după o ceartă cu tatăl său. Din primele informații care se cunosc în acest caz, se pare că familia respectivă avea două fete, ambele eleve în municipiul Vaslui.

Ele veneau la Zăpodeni doar în week-end. „Părinții fetei au cumpărat sediul fostului CAP Zăpodeni acum câțiva ani, unde și-au înființat o mică fermă, au două fete, iar din câte știu eu, una dintre ele are probleme de sănătate” au declarat persoane din Zăpodeni. 

Fetița a fost stabilizată

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, fetița a răspuns manevrelor de resuscitare, viața fiindu-i salvată în ultimul moment. Copila va fi adusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru a primi îngrijiri medicale specializate, potrivit vremeanoua.ro.

Un elev din Vaslui s-a sinucis după o discuție aprinsă cu tatăl său

Andrei I., cunoscut drept 'micul geniu' de la Deleni, s-a sinucis joi dimineață, de Înălțarea Domnului, în urma unei discuții mai aprinse cu tatăl său. Copilul a fost găsit de tată, spânzurat de un cireș din spatele casei. 

Băiatul în vârstă de 14 ani era unul dintre puținii beneficiari din comună ai unei burse de merit. Era pasionat de știință și îi plăcea să-și confectioneze singur diferite lucruri. 

În ultimele zile, el și tatăl său s-au certat din cauza timpului pe care Andrei I. îl petrecea pe Internet. S-a închis în sine și, joi dimineață, în jurul orei 2:00, băiatul a mers în spatele casei familiei și s-a spânzurat. 

În urma lui au rămas doi părinți și trei frați îndurerați. Mama băiatului, care a intrat în urmă cu câțiva ani dintr-o depresie în care nu și-a mai revenit, nu acceptă că Andrei I. a recurs la acest gest, conform vremeanoua.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel