Urmărește emisiunea live


Explozii Bruxelles. Andi Cristea, europarlamentar PSD: Am schimbat biletul-exclusiv

Andi Cristea, europarlamentar PSD, contactat de DC News, a povestit unde se afla în momentul exploziilor de pe aeroportul din Bruxelles.

"În momentul exploziilor mă aflam în Parlamentul European. Acum, când vorbim (n.r. - ora 10.30), Parlamentul este închis. Nu se poate intra", ne-a spus Andi Cristea.

(w670)

"Inițial luasem bilet să vin la Bruxelles marți dimineață. În jurul orei 09.00 era aterizarea, însă am avut voturi în Comisia Politică Externă în această dimineață și nu aș fi ajuns la timp, așa că am schimbat biletul și am venit în Bruxelles cu o seară în urmă. Toată lumea este îngrijorată", ne-a mai spus eurodeputatul Andi Cristea, Președintele Delegației la Comisia Parlamentară de Asociere UE — Moldova.

Două explozii puternice s-au produs marți dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat. Potrivit primului bilanţ oficial, anunţat de pompierii belgieni, sunt 11 morţi şi 25 de răniţi. Ulterior, o nouă explozie s-a produs la metroul din Bruxelles.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel