Explozie la o fabrică din Vâlcea. Doi oameni au murit / VIDEO

Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay

Două persoane au murit, miercuri dimineață, în urma unei explozii la o fabrică de pavele din Vâlcea.

O explozie s-a produs, miercuri dimineață, la fabrica de pavele aflată în cartierul Cazanești din Râmnicu Vâlcea. Primele informații arată că un cazan cu substanțe bituminoase a explodat. 

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje pentru stingerea incendiilor și de salvare: 1 CBRN, 1 ASAS, 1 SMURD cu 12 subofițeri și 2 ambulanțe SAJ, din care o ambulanță cu medic, transmite Realitatea Plus.

Două persoane au decedat în urma exploziei. Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele producerii exploziei sau dacă în zonă se mai aflau și alte persoane. 

Deflagrația nu ar fi fost urmată de un incendiu.

Reprezentantul ISU Vâlcea a afirmat că 'Unitatea are ca profil de activitate colectarea uleiului uzat. Explozia a avut loc la un recipient în care se aflau produse bituminoase. Urmează să se facă cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagrația'.

Explozie la mănăstirea Sfântul Gheorghe din județul Constanța

În seara de 6 mai a.c., o altă explozie s-a produs la mănăstirea Sfântul Gheorghe din județul Constanța. Deflagrația de la Constanța s-a soldat cu doi răniți.

ISU a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și un total de 14 pompieri.

Un preot și un călugăr de la mănăstirea Sf. Gheorghe, de lângă localitatea Tichilești, județul Constanța, au fost răniți, după ce o butelie a explodat în interiorul lăcașului de cult, transmitea atunci Mediafax.

Reprezentanții ISU Constanța spuneau că cei doi bărbați au 45, respectiv 50 de ani și au suferit arsuri la nivelul feței, mâinilor și toracelui.

Explozia s-ar fi produs din cauza unor acumulări de gaze, deoarece butelia nu era afectată. 

Explozie urmată de incendiu, în Harghita

Cu câteva zile înainte, o persoană a fost rănită şi doi copii au făcut atac de panică după explozia unei butelii, urmată de incendiu, în comuna Ciumani din Harghita.

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. A fost alertat şi SVSU Ciumani.

Au fost evacuate două persoane, iar alte trei persoane s-au autoevacuat. O femeie a suferit arsuri minore la o mână şi a primit îngrijiri de la echipajul SMURD.

Doi copii au prezentat atac de panică, fapt pentru care a fost solicitat un echipaj SAJ, preciza ISU Harghita, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel