Evaluări gratuite a sănătăţii nou născuţilor în două clinici, prin parteneriat cu primăria

Nou-născuţii din municipiul Suceava vor beneficia de un consult gratuit privind starea generală de sănătate şi o evaluare de kinetoterapie pediatrică, în cadrul a două clinici din oraş cu care primăria are încheiate parteneriate în acest sens, a anunţat într-o conferinţă de presă, miercuri, viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a spus că părinţii nou-născuţilor vor primi, din această lună, câte un voucher valabil la clinica "Fiziomed", când vor depune actele pentru primirea alocaţiilor, ce va putea fi folosit pentru o evaluare de kinetoterapie pediatrică a copilului. 

Harşovschi a precizat că, în 2017, a încheiat un parteneriat şi cu clinica Aramis- Centru de Pediatrie, ce oferă câte un voucher gratuit pentru evaluarea stării generale de sănătate a nou născuţilor, iar în aceşti doi ani au fost eliberate 1.910 vouchere. 

"Toţi nou-născuţii din municipiul Suceava beneficiază din 2017 de un examen medical gratuit pentru evaluarea stării de sănătate în baza protocolului încheiat între Primăria municipiului Suceava şi Aramis - Centru de Pediatrie. Începând cu această lună, am încheiat încă un parteneriat cu clinica Fiziomed, prin care se oferă gratuit nou-născuţilor cu domiciliul pe raza municipiului, câte o evaluare de kinetoterapie pediatrică. Cele două vouchere pot fi ridicate la depunerea dosarului de alocaţie de stat pentru copii, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială - Primăria Burdujeni", a mai spus viceprimarul Lucian Harşovschi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel