Evaluare secretari de stat ALDE. Tăriceanu: Vor fi schimbați din posturi

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că mai mulți secretari de stat ai ALDE își vor pierde funcțiile după ce au fost evaluați. 

"Avem câțiva colegi care profesional sunt apreciați, dar nu au deloc activitate politică și aceste posturi sunt unele politice, prin urmare le-am cerut să își revizuiască atitudinea pentru că altfel sigur că putem să-i promovăm directori în ministerele respective, nu vă ascund. Sunt și unii care nu au trecut acest examen și care în următoarele zile vor fi schimbați din posturi, dar n-am să fac anunțurile de acum. Cred că sunt patru. Sunt posturi de secretari de stat sau asimilate, șefi de agenții sau vicepreședinți de agenții sau autorități. Cei care nu au primit calificative satisfăcătoare îi trimitem la organizație. Nu este neapărat o penalizare. Nu au reușit să performeze acum, mai capătă experiență și pe viitor vor avea ocazia să dea dovadă de mai bine," a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Evaluarea, realizată la începutul anului 

Tăriceanu a anunțat de la sfârșitul lunii ianuarie că au fost evaluați toți secretarii de stat ai ALDE.

"Am pe masă un teanc mare de evaluări ale tuturor secretarilor de stat. Secretarii de stat sunt evaluaţi după patru criterii. O să facem discuţii individuale cu fiecare şi apoi vom hotărî cine continuă treaba şi cine nu, în funcţie de performanţă. Pentru noi criteriul de performanţă şi competenţă e foarte importantă”, a spus Tăriceanu la finalul lunii ianuarie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel