EXCLUSIV  Strategia PNL la europarlamentare. Nicolai: De ce sunt nume grele

Norica Nicolai a declarat, într-un interviu acordat DC News, care este motivul pentru care PNL a pus pe lista pentru alegerile europarlamentare numele grele ale formațiunii.

Norica Nicolai susține că motivul pentru care liberalii cu greutate în partid s-au înscris pe lista pentru alegerile europarlamentare este dorința de a se retrage într-un loc "călduț" și de a acoperi ineficiența din politica românească.

Sunt un nou început pentru campania electorală

"Bănuiesc că marea lor majoritate vor să se retragă și consideră Bruxelles-ul un loc foarte călduț în care nu ai nevoie de provocări. Obișnuiți cu politica din România care este foarte conflictuală, permanent generatoare de evenimente care creează dezbatere. Cu un PNL care nu a reușit în fuziunea cu PDL-ul, nu există nici coeziune, nu există nici un discurs comun, sunt abordări diferite, este firesc din acest punct de vedere. Dar marea lor majoritate doresc să părăsească scena politică românească pentru că dacă vii după al treilea, al patrulea mandat în Parlamentul României și ceri din nou votul la următoarele alegeri din 2020, trebuie să spui oamenilor ceva. Pentru mulți, europarlamentarele sunt un nou început pentru campania electorală, vor să se debaraseze de ceea ce nu s-a întâmplat în acțiunea lor politică, să încerce să ceară un sprijin pentru o altă provocare", a declarat europarlamentarul ALDE. 

"Nu cred că se poate conduce un partid de la Bruxelles"

"Nu vreau să cred, așa cum se comentează la noi, că foarte mulți pleacă pentru că fie au dosare penale, fie se așteaptă să aibă, lucrul ăsta în România este un dat, e frecvent. Dar nu cred că se poate conduce un partid de la Bruxelles", a mai spus Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel