Euro 2020 – suntem gata de acțiune! Mesajul PSD privind stadioanele Steaua și Giulești

PSD susține, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ,reconstrucția celor două stadioane emblemă ale fotbalului românesc, în vederea găzduirii meciurilor pentru EURO 2020.

România va găzdui patru partide la EURO 2020. Toate cele patru meciuri, trei din grupe și unul din optimi, se vor juca pe Arena Națională.

România s-a angajat să reconstruiască unele stadioane, pentru a corespunde normelor FIFA actuale: ”Se lucrează susținut la construcția celor două noi stadioane magnifice – Giulești și Ghencea. Cu spații largi de joacă, facilități de antrenament de top, scaune optimizate pentru spectatori și multe altele. Aceste stadioane vor permite românilor – sportivi ori susținători - să se bucure de facilități superioare, la fel ca în cele mai avansate țări din UE!

Sperăm totodată să dăm un semnal de încredere copiilor noștri - viitorii sportivi ai României. Trebuie să îi susținem, să le oferim cele mai bune oportunități. Educația sportivă nu se oprește la școală. Este important să le arătăm că avem încredere în ei, că îi susținem să-și îndeplinescă visele și să-și formeze o mentalitate de învingători.

Continuați să fiți alături de noi pentru a vedea cum progresează construcția celor două stadioane.” este mesajul integral al PSD postat pe Facebook.

Citește și: EURO 2020. Gică Popescu, pe șantierele în reconstrucție. Anunț IMPORTANT

Cele două stadioane care în acest moment se află în reconstrucție vor fi folosite la EURO 2020 ca baze de antrenament pentru echipele participante, gradul lor de finalizare fiind estimat, la data la care se va desfășura competiția, la 90%.

Citește și: Tristețea căpitanului: Ghencea era casa noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel