EURO 2020. Gică Popescu, pe șantierele în reconstrucție. Anunț IMPORTANT

Stadion Steaua, fundație nouă. foto: csasteaua.ro
Stadion Steaua, fundație nouă. foto: csasteaua.ro

Gică Popescu a fost pe șantierele stadioanelor Giulești și Ghencea, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor în vederea meciurilor de la EURO 2020.

Gică Popescu a inspectat marți, 19 Martie 2019, şantierele de la stadioanele ”Steaua” şi ”Rapid” şi a oferit o informaţie extrem de importantă. Popescu, care este consilierul prim ministrului pentru organizarea Campionatului European 2020, a inspectat mai întâi stadionul Giulești.

"Stăm foarte bine cu pregătirile, în general. Suntem în grafic cu majoritatea lucrărilor. Bineînțeles că mai sunt și întârzieri, dar încercăm să aducem totul pe linia de plutire. Euro 2020 nu înseamna doar cele 3-4 stadioane pe care trebuie să le facem. Sunt multe lucruri pe care UEFA vrea să le facem. Cred că acest turneu va fi făcut bine, foarte bine sau excepțional", a declarat Gica Popescu.

Ajuns la stadionul Ghencea, Gheorghe Popescu a anunţat că la Bucureştiul urmează, în câteva zile, primul pas pentru a avea o cale ferată ce va lega capitala de aeroportul Otopeni:

”Din câte ştiu eu, pe 23 sau pe 25 martie se vor deschide ofertele pentru calea ferată spre aeroport. Sper să decidă cât mai repede numele constructorului şi să înceapă lucrările. Important este să înceapă. La noi, cel mai greu lucru este până încep lucrările. După aceea, după cum vedeţi şi la stadionul Ghencea, lucrurile merg foarte bine”, a spus Gică Popescu.

Calea ferată București-Otopeni este unul dintre obiectivele pe care România s-a angajat să-l finalizeze până la startul EURO 2020. România va găzdui patru partide la EURO 2020. Toate cele patru meciuri, trei din grupe și unul din optimi, se vor juca pe Arena Națională.

Citește și:

Tănase, pus la punct de Contra: Dacă eram dinamovist...

Naționala României, probleme de lot. Ultimii sosiți în cantonament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel