Tănase, pus la punct de Contra: Dacă eram dinamovist...

Cosmin Contra, antrenorul echipei nationale a Romaniei
Cosmin Contra, antrenorul echipei nationale a Romaniei

Florin Tănase crede că cifrele din acest sezon îl recomandă să fie în lotul naționalei României.

Mesajul a ajuns la selecționerul Cosmin Contra. Florin Tănase a făcut declarațiile la finalul partidei câștigate de FCSB în fața celor de la Astra, scor 2-0, susținând că ar fi meritat să fie convocat pentru "dubla" cu Suedia și Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra a reacționat față de supărarea lui Florin Tănase:

"Nu am ce să comentez la părerea unui jucător care nu ştiu în ce context a făcut această declaraţie. Păi dacă eram dinamovist erau 3-4 jucători care sunt la Dinamo sau cât mai mulţi pe care puteam să îi iau la Dinamo erau în lotul naţionalei. Nu iau decizii pe culoarea de pe tricou pe care o au jucătorii. Nu iau decizii în funcţie de declaraţii, indiferent cum a făcut această declaraţie. Florin a fost pe lista aia în care am analizat anumite calităţi, cum am zis şi eu, am analizat anumite calităţi pe care le are adversarul şi am ajuns la concluzia că Florin în aceste două meciuri să nu facă parte", a declarat selecţionerul la Telekom Sport.

Citește și: Cosmin Contra a pus mâna! "Just for luck"

Nu pot să mulţumesc pe toată lumea

Conform sursei citate, selecționerul a precizat că Tănase nu e un jucător care nu a fost în vizorul echipei naţionale pentru EURO 2020 sau ”care nu e în vizorul nostru”.

"Cine mă cunoaşte ştie foarte bine că indiferent de ceea ce sunt presiuni sau lucruri care se spun, deciziile le iau în funcţie de ce cred. Nu au existat presiuni şi, chiar dacă au existat, nu îmi iau deciziile în funcţie de aceste presiuni. E normal ca fiind antrenor la echipa naţională nu pot să mulţumesc pe toată lumea" a mai adăugat Contra, în interviul pentru Telekom Sport.

Florin Tănase a fost supărat că nu a fost chemat pentru dubla cu Suedia şi Feroe şi l-a acuzat pe selecţioner că are ceva împotriva fotbaliştilor vicecampioanei.

Citește și: Naționala României, probleme de lot. Ultimii sosiți în cantonament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel