Urmărește emisiunea live


Eugen Teodorovici: Iohannis mi-a spus că o absorbție de 75% a fondurilor europene ne-ar face campioni

Președintele Klaus Iohannis a spus că o absorbție a fondurilor europene de 75% ne-ar face "campioni", potrivit ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care a relatat la DC News Live o discuție cu șeful statului.

"A fost o întâlnire cu dl președinte Iohannis, în prezența d-lui premier Ponta și a altor doi colegi din guvern, ocazie cu care am vorbit și despe fonduri europene. Am prezentat argumentele în baza cărora se ajunge la 80% (absorbție a fondurilor europene - n.r), dl președinte a replicat că 80% este mult prea mult, că dacă ar fi 75% am fi campioni. Eu am spus că vom fi multipli campioni pentru că vom depăși 80%", a declarat, miercuri, Eugen Teodorovici.

Metrou Drumul Taberei. Eugen Teodorovici: Firma care nu-și respectă contractul pleacă

Ministrul Teodorovici a arătat că își dorește discuții lunare cu echipa președintelui Iohannis despre situația fondurilor europene.

"Am avut deja o discuție cu dl consilier (Leonard) Orban, la minister, și vreau să avem lunar aceste întâlniri care au ca scop o informare corectă a modului în care noi, guvernul, acționăm în această zonă a fondurilor europene, care sunt problemele, care sunt soluțiile pe care noi le vedem", a mai spus social-democratul.

Eugen Teodorovici - Cristina Trăilă. Acuzații grave lansate de ministrul Fondurilor Europene la adresa fostei președinte a ANRMAP 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel