Șerban Copoț își lansează vlog de parenting

Şerban Copoţ
Şerban Copoţ

Șerban Copoț își lansează vlog de parenting pe canalul YouTube Șerban Copoț.

Co-prezentatorul emisiunii „iUmor", Şerban Copoţ, este un tătic model, care se bucură din plin de statutul de părinte, alături de soția lui, Roxana, și de fii lor, Tedi (5 ani) și Alex (1 an și două luni). Artistul își dorește să împărtășească toate experiențele lui legate de cei mici, în special pentru părinții aflați la început de drum pe blogul http://www.serbancopot.ro/și pe vlogul Șerban Copoț de pe YouTube deschis de curând.

„Cei mai multi prieteni de-ai mei au devenit părinți. Și am observat că mi se cerepărerea cu foarte mare atenție legat de parenting, din prisma tatălui. Evident că am ajutat cu tot ce am putut eu ca sfaturi și se pare că au fost bune. Tăticii respectivi au reușit să seconecteze mai ușor cu copiii lor, să găsească activități pe care să le facăîmpreunăși sătreacă de spaima de a fi părinte", spune Șerban.

Se consideră binecuvântat cu o relație foarte frumoasă cu băiețelul lui mai mare, Tedi, cu care face expediții în fiecare weekend pe lângă București sau prin țară. „Vom pregăti mai multe filmări din călătoriile noastre și mai avem câteva surprize și idei pe care le puteți vedea în curând pe vlog", spune artistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel