Elevă de 18 ani, ameninţată cu pistolul în clasă, la şcoală

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O elevă de 18 ani din Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost ameninţată cu pistolul în clasă, la şcoală, de un tânăr în vârstă tot de 18 ani. Profesorul a sunat la 112, dar băiatul a fugit. 

„În fapt, la data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraș, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Arma ar fi fost un pistol de tip airsoft, care însă nu a fost găsit. Băiatul a fost însă găsit de poliţişti şi arestat. Instanţa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

„Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă. Cercetările în acest dosar continuă”, a mai spus Luciana Lazăr.

Mama fetei spune că agresorul nu este iubitul ei 

„Au fost colegi de clasă în a IX-a. Băiatul ar avea probleme psihice, nu vreau să mă pronunț ce probleme că nu sunt medic. Fiica mea era în picioare la tablă, la ora de matematică. Băiatul a intrat în școală fără să îl verifice nimeni, nu l-a verificat portarul. A văzut-o pe ea în picioare și i s-a pus pata pe ea. Nu au nicio legătură. Fata mea are un iubit. Cu el nu a vorbit, nu îl cunoaștem mai mult decât că au fost colegi”, a spus mama fetei, pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel